På Rubom Design Studios designar, bygger och färdigställer vi rekvisita och attribut, samt trycksaker till film, reklam/reklamfilm och teater. Vi special bygger rekvisita och attribut efter kundens önskemål, t.ex. krossbart glas, vapen i skumplast, animatronics eller något som inte finns än, det är bara fantasin som sätter gränserna! Vi ÄLSKAR praktiska effekter och attributer!

Vi har även licens för skjutvapen anpassade för film, TV och teater.

Vi älskar vårt arbete och engagerar oss till 100% i varje uppdrag vi tar emot, och låter vår innovation och förmåga överraska oss för varje ny slutprodukt. Detta gör att vi framställer arbeten med en hög kvalitet och finish utöver det vanliga, vilket uppmärksammas av våra kunder och uppskattas. Vi har en CNC fräs som underlättar vårt arbete, en CNC är en datorstyrd fräs, där vi kan ta fram det som behövs på kort tid.

Har ni någon enstaka liten idé eller ett större projekt ni vill förverkliga är ni välkomna att kontakta oss på Rubom Design Studios. Ni kanske vill göra en effekt som ni inte har en aning om hur ni ska kunna förverkliga? Då kan vi säkert hjälpa er! Ta en titt i vår Portfolio för bilder på en del attributer och effekter vi gjort.

Med lång erfarenhet av illustrations och tecknings arbeten, storyboards, design, digital artwork m.m.

RING  +46(0)730-887766     Studion 019-183001

Välkommen till RubomDESIGN studios

Attribut attributmakare attributmakare props prop special affekter SPFX Filmvapen attribut